Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mario Vušković dobio mural: 'Naježio sam se, hvala svima na podršci!'

Mario Vušković dobio mural: 'Naježio sam se, hvala svima na podršci!'

'Svaka im čast, stvarno su mi motivacija da se vratim što jači i bolji'

Mario Vušković je dobio mural na Splitu 3. Bivši Hajdukov stoper nam je rekao da se naježio kada je čuo za tu ideju, a pogotovo kada je vidio momka kako tri dana po kiši crta mural. Evo što nam je još rekao:

- Htio bih se zahvaliti svima na podršci, pogotovo momcima u kvartu, svaka im čast, stvarno su mi motivacija da se vratim što jači i bolji. Igramo jedan lijepi turnir, prvi put dolazim, prije nisam mogao zbog obaveza s HSV-om i Hajdukom, lijepo je biti ovdje sa svojima u kvartu.

Zanimljivo je da igra s ocem Danijelom, pitali smo kako je biti u ekipi s njim...

- Dobro je igrati dok se ne posvađamo, onda bude cirkus. Šalim se, stvarno je dobro. Nisam igrao sa svojima sto godina, lijepo je igrati sa 'starim' i ekipom iz kvarta.

Priželjkuje, naravno da njegov HSV uđe u prvu ligu, a da Hajduk osvoji Kup.

- HSV igra dobar nogomet i zaslužili su ulazak u viši rang, a Hajduk, koji mi je cijeli život u srcu, da osvoji Kup pa da proslavimo. Hajduk je u dobrom nizu i s dobrom atmosferom. Ako budu pravi, kup je naš.

Vaša reakcija na temu