Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARKO KARTELO: Najviše smo radili na stabilizaciji obrane, idemo u Koprivnicu odigrati dobru utakmicu!

MARKO KARTELO: Najviše smo radili na stabilizaciji obrane, idemo u Koprivnicu odigrati dobru utakmicu!

'Moramo imati svoje principe'

Jedanaesto kolo HNL-a u petak (18 sati) u Koprivnici otvaraju Slaven Belupo i Šibenik. 'Farmaceuti' su nakon deset kola posljednji na ljestvici s pet bodova, a trener Šibenika Marko Kartelo svjestan je težine i važnosti ovog dvoboja. 

- Svaka utakmica je zasebna. Znamo situaciju u kojoj se nalazimo mi, u kojoj je Slaven Belupo. Idemo u Koprivnicu odigrati dobru utakmicu - rekao je Kartelo, a potom dodao:

- Važna je utakmica, ali moramo imati svoje principe i nastaviti sa stvarima koje smo do sada dobro radili. 

Kakvu utakmicu očekujete?

- Bit će drugačija utakmica nego protiv Osijeka. U Koprivnici je i bolji teren. Pokušat ćemo iz tjedna u tjedan podizati intenzitet dobre igre. Nećemo odustati od naših principa. Jedan segment igre smo popravili. Protiv Osijeka smo imali dosta prilika, ali obranu moramo stabilizirati. Na tome smo najviše radili ovaj tjedan.  

Tko će zamijeniti kartoniranog Santinija?

- Pokušavali smo s dvije-tri varijante, nismo još odlučili tko će ga zamijeniti. Nažalost, opet se ozlijedio Perić, a Pozo je i dalje izvan pogona - zaključio je Kartelo. 

Vaša reakcija na temu