Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmatinski portal MARKO LIVAJA: Ne zanimaju me brojke, nego da na kraju osvojimo ono što želimo!

MARKO LIVAJA: Ne zanimaju me brojke, nego da na kraju osvojimo ono što želimo!

'Teren je bio najgori u proteklih godinu dana'

Marko Livaja zabio je Hrvatskom dragovoljcu hat-trick i stigao do 21. gola u HNL-u ove sezone. 

- Utakmica je bila teška. Teren je bio najgori u proteklih godinu dana. Jako teški uvjeti. Bili smo bolji, dominantniji. Loše smo igrali u zadnjoj trećini, ali mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili. Idemo dalje. Tri boda su tu. Igra nije bila sjajna, ali najvažnije je da se pobjeđuje. Sada nas čeka vrlo bitna utakmica s Rijekom. Derbi pred punim Poljudom. Svi smo spremni - rekao je Livaja, a zatim dodao:

- Zahvaljujemo se navijačima koji su došli u velikom broju. Dosta ih je ostalo i izvan stadiona. Podršku kakvu imamo nema nijedan klub u Hrvatskoj.

Treći hat-trick ove sezone?

- Ne opterećujem se brojkama. Više se ljudi okolo opterećuju mojim brojkama. Bitno je da momčad pobjeđuje, da igra dobro i da na kraju osvojimo što želimo. U igri smo za dva trofeja. Imamo iskusne igrače koji su igrali u inozemstvu. Puno smo bolji nego prošlo ljeto i na jesen. Svatko može igrati. Ima još dosta mjesta za napredak - zaključio je Livaja. 

Vaša reakcija na temu