Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARKO LIVAJA 'Odlazim, potrebni su mi novi izazovi'

MARKO LIVAJA 'Odlazim, potrebni su mi novi izazovi'

Svoju je odluku objavio putem Instagrama

Marko Livaja objavio je kako nema namjeru produžiti ugovor s grčkim AEK-om. Hrvatski napadač svoju je odluku obznanio putem Instagrama.

- Nakon dva mjeseca dubokog razmišljanja donio sam odluku koja neće biti svima po volji. Riječ je o životnoj odluci koju sam donio u dogovoru s obitelji i agentom, ipak je riječ o mom životu. Ponosno sam nosio dres AEK-a proteklih godina. Putovanje s AEK-om koji sam živio s entuzijazmom, ponosom i strašću odlučio sam završiti. Ovaj ću dres s istim žarom nositi do posljednje utakmice. Želio bih naglasiti da razlozi nisu ekonomski, već je riječ o potrebi za novim izazovima, motivaciji i ciljevima. Ovo sam želio objaviti javno zbog velikog poštovanja prema klubu i navijačima koji će uvijek ostati važan dio mog života - napisao je Livaja kojeg ugovor s grčkim klubom veže do lipnja. 

Vaša reakcija na temu