Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marko Livaja se vratio u Hajduk!

Marko Livaja se vratio u Hajduk!

Opet na Poljudu

Marko Livaja vraća se na Poljud! Iskusni 27-godišnji napadač se nakon 11 godina vraća u bijeli dres, a s Hajdukom je potpisao ugovor do kraja aktualne sezone nakon što je raskinuo ugovor s grčkim prvoligašom AEK-om.

'Nakon dugo godina Marko će ispuniti svoju veliku želju i dječački san, a to je zaigrati službenu utakmicu za prvu momčad Hajduka. Za Bijele je upisao šest nastupa, ali sve u prijateljskim utakmicama.

Iz Hajduka je 2010. kao šesnaestogodišnjak otišao u milanski Inter za kojeg je nastupio u ukupno 13 službenih susreta i postigao četiri pogotka.

Igrao je u međuvremenu za švicarski Lugano, talijanske klubove Cesena, Atalanta, Empoli, ruski Rubin Kazan, španjolski Las Palmas te grčki AEK iz Atene za kojeg je nastupao protekle dvije sezone i gdje je skupio 147 službenih nastupa uz 42 postignuta gola.

Nastupao je za sve mlađe selekcije hrvatske reprezentacije, dok je za A izabranu vrstu upisao ukupno četiri nastupa.

- Sretan sam što se nakon toliko vremena ponovno vraćam kući i veselim se novim prilikama i izazovima na domaćem terenu. Drago mi je sto ću s voljenim klubom pokušati ostvariti zajedničke ciljeve i nadam se što boljim rezultatima - istaknuo je Marko nakon potpisa za Bijele.', a objavio je Hajduk.

Vaša reakcija na temu