Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HNS MAVROVIĆ: Imamo problem s realizacijom, na ovoj razini to se ne oprašta

MAVROVIĆ: Imamo problem s realizacijom, na ovoj razini to se ne oprašta

'Mislim da je ovo izvrsno iskustvo, pogotovo za naše mlade igrače'

Izbornik hrvatske futsal reprezentacije Marinko Mavrović opisao nam je svoje dojmove poslije poraza od Argentine u osmini finala Svjetskog prvenstva:

- Primili smo pogodak praktički u prvoj minuti. To i drugi pogodak su stvari koje se ne smiju događati na ovoj razini. Ipak, mislim da smo bili dobri danas, imali smo svoje šanse. Imamo problem s realizacijom, a u osmini finala Svjetskog prvenstva svoje šanse moraš iskoristiti. Nažalost, mi to nismo napravili. Argentincima sretno dalje, a mi se moramo okrenuti kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. 

U određenim segmentima igre nedostajala je doza sportske sreće. 

- Da, ja ne mogu reći da mi nismo bili prava ekipa, bili smo kao jedan. Ponavljam, jednostavno imamo problem s realizacijom. Možemo reći da nismo imali sreće, ali na ovakvom nivou se to ne oprašta. 

Kako ocjenjujete nastup Hrvatske na ovom prvenstvu. 

- Mislim da je ovo izvrsno iskustvo, pogotovo za naše mlade igrače. Nismo bili na Svjetskom prvenstvu 24 godine, to se osjetilo, da nemamo iskustvo na velikim natjecanjima. Što smo više igrali, to smo bili bolji. Ponavljam, jedno veliko iskustvo, zaključio je Mavrović. 

Vaša reakcija na temu