Međunarodni kamp borilačkih vještina i ove će se godine održati u Splitu

Međunarodni kamp borilačkih vještina i ove će se godine održati u Splitu

Glavni organizator ovog velikog događaja je JJK Uragan

Grad Split i ove godine bit će domaćin velikog međunarodnog kampa borilačkih vještina i sportova koji će se održati od 19. do 22. srpnja pa se tako u gradu pod Marjanom očekuje za sada prijavljenih 150 sudionika iz 15 država svijeta.

Glavni organizator ovog velikog događaja je JJK Uragan koji iza sebe posljednjih 15 godina ima niz uspješnih organizacija velikih međunarodnih natjecanja, a na posljednjem velikom natjecanju održanom lani na splitskim Gripama sudjelovalo je preko 300 natjecatelja iz 22 države svijeta.

Imena ovogodišnjih počasnika biti će uskoro objavljena, a očekuje se, kao i svako godine, dolazak svjetski poznatih legendi i ostalih zaslužnika i majstora borilačkih sportova.

Ovogodišnji višednevni kamp započet će šestim izdanjem Kuće slave borilačkih sportova čija će gala večera biti upriličena u splitskom hotelu Park.

Gala večera bit će dobrotvornog karaktera - sav prihod ići će splitskoj Udruzi 'Anđeli' koja skrbi o djeci najtežim tjelesnim invalidima i djeci s teškoćama u razvoju, a sve kako bi im pomogli u opremanju novih prostora. Shodno tome gala večera će nositi naziv 'Noć anđela'.

Prisutstvo na gala večeri najavila su brojna poznata imena iz javnog života. Ambasador Međunarodne Kuće slave je svjetski poznata legenda borilačkih sportova - Ernesto Hoost, koji je četiri puta osvojio naslov K1 svjetskog prvaka. 

Tijekom istog vikenda biti će održan veliki internacionalni multiseminar borilačkih vještina na kojem će se prezentirati vještine poput jujitse, karatea, juda, wushua, grapplinga, teakwondoa, i sl., a  zadnji dan predviđen je za natjecanje.

Pokrovitelji ovog tradicionalnog velikog sportsko-društvenog događaja u Splitu su: Predsjednica Republike Hrvatske gđa Kolinda Grabar Kitarović, županija Splitsko-dalmatinska, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Grad Split. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14