Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MERCATO NA GRIPAMA: Split želi povremenog reprezentativca Srbije!

MERCATO NA GRIPAMA: Split želi povremenog reprezentativca Srbije!

Hoće li igrom 'žutih' dirigirati 24-godišnji srpski playmaker?

Ilija Đoković na meti je Splita. Ovaj 24-godišnji srpski razigravač želja je 'žutih' već duže vremena. Početkom godine Đoković je bio na korak do Splita, praktički je sve bilo dogovoreno, no onda ga je FMP zbog problema s ozljedama na poziciji jedinice odlučio zadržati i od dolaska na Gripe nije bilo ništa. 

Sada se interes obnovio, s tim da je FMP dobro pokriven na poziciji razigravača (Čović, Uskoković), te je Đokoviću jasno kako mu neće biti lako doći do ozbiljnije minutaže. 

Đoković je izrazio želju za dolaskom na Gripe, no konačnu riječ imati će Nebojša Čović, predsjednik Crvene Zvezde kojoj FMP služi kao filijala za razvoj igrača. 

Đoković je već igrao na Gripama, u dresu Borca u Drugoj ABA ligi, a a u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo igrao je za reprezentaciju Srbije. 

Vaša reakcija na temu