Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MIJO CAKTAŠ: Odgovara nam činjenica da nas ne vide kao favorita za naslov!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

MIJO CAKTAŠ: Odgovara nam činjenica da nas ne vide kao favorita za naslov!

'Sami sebi nećemo nikad stvarati pritisak'

Mijo Caktaš važan je adut Osijeka u borbi za naslov prvaka. Računica uoči posljednjih pet kola je jasna. Momčad Nenada Bjelice s pet pobjeda stići će kroz cilj kao prva. U subotu (20 sati) Osijek gostuje u Rijeci. 

- Radili smo jako dobro ovaj tjedan. Znamo da Rijeka uvijek igra dobro na svom terenu, iako su u zadnje dvije utakmice poraženi. Fokusirani smo na sebe i svjesni značaja utakmice - rekao je Caktaš, a zatim na novinarsku konstataciju da svi u pričama za titulu ističu Dinamo i Hajduk odgovorio:

- To nam jednim dijelom i odgovara. Sami sebe nećemo nikad stvarati pritisak. Ostalo je još pet utakmica. Ima dosta bodova u igri. Prvi korak je Rijeka, a onda ćemo vidjeti. 

Vaša reakcija na temu