Foto: Facebook / Novo Vrijeme Apfel VIDEO Mijo Pašalić: Osjećam ponos što sam na čelu ovog kolektiva, prvenstvo smo osvojili prezasluženo!

VIDEO Mijo Pašalić: Osjećam ponos što sam na čelu ovog kolektiva, prvenstvo smo osvojili prezasluženo!

Ako se u Europi ponovi prošla godina, ja bih kao predsjednik bio presretan

Predsjednik Novog Vremena Mijo Pašalić nakon novog osvajanja prvenstva Hrvatske je skrenuo pozornost da je ovo kruna dugogodišnjeg rada...

- Jako puno rada i truda je iza nas. Ove godine klub slavi 40 godina postojanja i posebno mi je drago zbog ljudi koji su ga osnovali i držali na životu da možemo uživati u ovim prvoligaškim sezonama, te na kraju i drugoj tituli prvaka. Ponosan sam što sam na čelu tog kolektiva, prvenstvo se ne igra samo jednu utakmicu, a kad sve pogledamo, osvojili smo ga prezasluženo. Odvojili smo se na veliku bodovnu razliku još tijekom tijekom prvenstva, no sve stane u play-off, da bi kulminiralo ovom pobjedom u Vrgorcu - kazao je Pašalić pa dodao:

- Bilo je ovo jako izjednačeno prvenstvo, što me posebno veseli. Priče onih koji žele kritizirati nisu došle na plodno tlo. Nikad prvenstvo nije bilo ovako interesantno. Čestitam Vrgorcu, ali samo jedan može biti prvi, a mislim da smo to zasluženo mi.

Slijedi Liga prvaka...

- Još se sjećam prošle godine i svih lijepih stvari u Europi. Mislim da ćemo biti još malo bolji, ali ako se ponovi prošla godina, ja bih kao predsjednik bio presretan.

Kakav je plan za dalje, svi igrači žele ostati...

- To je takav kolektiv, ali uvijek se može dogoditi neka promjena. Prošle godine je stigao Saša Babić, koji se oženio u Makarskoj. Znamo da imamo budžet koji imamo, iskakanja sigurno neće biti, a hoće li biti jedna ili dvije promjene, to sada ne znam. Sigurno je jedino da ćemo biti stabilni, ozbiljni i opet glavni kandidati za prvo mjesto.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(46012, "");
Pregledaj komentare
29