Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Mijo Pašalić učlanio u Hajduk sve zaposlenike svoje tvrtke Apfel!

Mijo Pašalić učlanio u Hajduk sve zaposlenike svoje tvrtke Apfel!

Posljednji trofej 'bijeli' su osvojili upravo s reklamom ove makarske firme na dresu

Tvrtka Apfel je predstavljena danas na Poljudu kao novi Hajdukov sponzor. Riječ je o kompaniji iz Makarske, koja je već dugi niz godina uz splitski klub, a zanimljivo da je Hajduk posljednji trofej osvojio upravo s Apfelovom reklamom na dresu.

- Dosta smo dugo u ovoj sportskoj priči, ali Hajduk je nešto drukčiji. Ne treba nikada prestati pomagati Hajduku, a nadam se da će naša suradnja potrajati kada i moj prijatelj Brbić ne bude na čelu Hajduka. A nadam se da će to biti brzo, kada osvojimo prvenstvo ili Kup - kroz smijeh je kazao vlasnik Apfela Mijo Pašalić.

Otkrio je potom jednu zanimljivost:

- Marin i ja smo radili na recepciji jednog hotela u Makarskoj daleke 1979. godine. Tada je Hajduk osvojio naslov, a mi smo svim gostima u pretinac stavljali letak Hajduk prvak. Da se zna.


Predsjednik Hajduka je kazao da je posebno vezan za ovaj dogovor s obzirom na to da je Apfel iz njegovog kraja...

- Uz to je Mijo moj dugogodišnji prijatelj. Radi se o isključivo sponzorskom ugovoru, a dogovor je postignut na godinu dana.

Ponovio je još Brbić da je ovo samo jedna u nizu akciju za Hajdukov 105. rođendan, a tvrtka Apfel je darovala Hajduku dres s finalne utakmice Kupa 2013. godine, kada je logo njihove tvrtke bio na prsima.

Uz to je Pašalić otkrio da je prošlog tjedna učlanio sva 103 svoja zaposlenika u Hajduk!


Vaša reakcija na temu