Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Miljenik Hajdukovih navijača bez utakmica je već više od tri godine...

Miljenik Hajdukovih navijača bez utakmica je već više od tri godine...

Posljednji nastup ubilježio je u kolovozu 2019. godine

Gdje je Franck Ohandza? Nekadašnji miljenik Hajdukovih navijača posljednju je službenu utakmicu odigrao 13. kolovoza 2019. godine. Tada je nosio dres kineskog Henana, a u dvoboju protiv Jiangsu Suninga odradio je 14 minuta. 

Izvan stroja izbacila ga je ozljeda koljena, morao je napraviti i operativni zahvat, nakon čega je uslijedila rehabilitacija. Sredinom travnja ove godine potpisao je za Heilongjiang Ice City, kineskog drugoligaša. No, još uvijek za njih nije zaigrao, a pitanje je i hoće li s obzirom da mu ugovor istječe krajem godine. 

Za nekoliko dana Kamerunac će proslaviti 31. rođendan, no nakon svega pitanje je ima li u njemu još 'goriva' za novu eksploziju na zelenom travnjaku. 

Vaša reakcija na temu