Foto: hajduk.hr Milović: Ni Hajduk ni Dinamo nisu u formi, nadam se da će 'bijeli' osvojiti Kup

Milović: Ni Hajduk ni Dinamo nisu u formi, nadam se da će 'bijeli' osvojiti Kup

Nadam se da je publici utakmica bila zanimljiva, bilo je dosta šansi

Goran Milović, nekada standardni dio Hajdukove obrane, nakon susreta se zadržao u razgovoru sa Zoranom Nižićem, a onda je sabrao dojmove poljudskih 90 minuta.

- U najmanju ruku neobično. Nisam nikada igrao protiv Hajduka na Poljudu, jedanput sam dok sam bio igrač Splita sjedio na klupi. Ovo je bilo prvi put da igram protiv Hajduka ovdje. Malo je bilo čudno, ali mi smo profesionalci i moramo osjećaje maknuti po strani i igrati za klub koji nastupamo.

Kako ocjenjujete utakmicu?

- Teško je ocijeniti utakmicu iz igre. Uvijek si koncentriran na svoje zadaće. Nadam se da je publici utakmica bila zanimljiva, bilo je dosta šansi. Napravili smo i mi dosta šansi.

Kakav je Hajduk?

- Dosta agresivan, dosta su nas visoko napali na početku. Znali smo ako izdržimo taj pritisak da možemo uspostaviti svoju igru.

Hajduk je bio bez Nižića, Caktaša i Savvasa...

- To su tri standardna igrača. Najboljim ekipama u Europi kada fali jedan ili dva igrača to su totalno druge momčadi, pa kako se neće osjetiti na Hajduku. Mislim da je nedostatak njih trojice bio veliki udarac za Hajduk.

Tko je favorit u finalu Kupa?

- Da budem iskren i jedni i drugi su pali u formi, nemaju neki zalet za tu utakmicu. Mislim da su šanse podjednake, nadam se da će Hajduk osvojiti.

Kakva je budućnost Gorana Milovića?

- Ne znam još ništa. Pod ugovorom sam sa Kinezima do kraja kalendarske godine, oni imaju zadnju riječ. Tek sada nam predstoje pregovori, sve su opcije otvorene - zaključio je Milović.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14