MIOČIĆ UŠAO U POVIJEST Nokautom vratio UFC pojas u svoj posjed i postao prvi borac koji je porazio Cormiera

MIOČIĆ UŠAO U POVIJEST Nokautom vratio UFC pojas u svoj posjed i postao prvi borac koji je porazio Cormiera

U Anaheimu ni jedan teškaš u povijesti nije uspio obraniti naslov

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić ponovno je osvojio titulu svjetskog prvaka u UFC-u. U borilačkom spektaklu UFC 241 u kalifornijskom Anaheimu Stipe je slavio protiv Daniela Cormiera (40) tehničkim nokautom u četvrtoj rundi. 

Prvaka Daniela Cormiera nokautirao je u revanšu i vratio pojas prvaka u svoje vlasništvo. Gubio je prve dvije runde, no promjenom taktike u četvrtoj rundi načeo je suparnika lijevim aperkatima u jetru prije nego je sjeo direkt u bradu koji je Amerikanca bacio u nokdaun. Miočić je kanonadom udaraca dokrajčio Cormiera, a sudac Herb Dean morao je prekinuti borbu. 

Miočić je tako ušao u povijest jer je postao prvi borac koji je nanio poraz Danielu Cormieru u teškoj kategoriji! Iako je do poraza od Miočića, bivši američki reprezentativac u hrvanju bio jedini neporaženi UFC svjetski prvak u teškoj kategoriji, u Anaheimu je nastavljena tradicija kada su u pitanju UFC borbe za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. Naime, u ovome gradu ni jedan teškaš u povijesti nije uspio obraniti naslov, a Cormier je postao četvrti koji je izgubio pojas.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49900, "");
Pregledaj komentare