Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mirna Zidarić ispričala svoje iskustvo s koronom: 'Bilo je podnošljivije od gripe i upale pluća, no psihički je izazovnije'

Mirna Zidarić ispričala svoje iskustvo s koronom: 'Bilo je podnošljivije od gripe i upale pluća, no psihički je izazovnije'

Ono najvažnije je da ovo nije bezazleno iskustvo, već borba na mnogim poljima

Sportska novinarka Mirna Zidarić, koja se zarazila koronavirusom prateći Adria Tour u Zadru, napokon je negativna na Covid, a svoje iskustvo je podijelila s prateiteljima na Instagramu...

- Kada vam se život okrene naglavačke zbog plusa, a nigdje Amera i Rusa... već prostom oku nevidljivog, ali psihički i fizički razarajućeg virusa...

Zvuči kao potencijalni lakoglazbeni hit, no mogu ja sad iz sveg glasa pjevati od radosti zbog upravo pristiglog negativnog testa, no nije mi do pjesme jer razinu emotivnih i fizičkih uspona i padova proživljenih u samo dva tjedna teško je artikulirati u slušljivoj formi iako bi klicala na sav glas.

Ono najvažnije je da ovo nije bezazleno iskustvo, već borba na mnogim poljima.

Fizički valja biti u dobroj formi, ali ni to nije garancija da ćete neokrznuti proći. U mom slučaju bilo je podnošljivije od gripe i upale pluća (ne pitajte kako znam...;).

Psihički je mnogo izazovnije jer postoji bezbroj nepoznanica, poput one u kojem će se smjeru bolest razvijati, koja ti je slaba točka, a ni ne znaš da ju možda imaš, strepiš za svoje bližnje i daljnje kontakte jer kako se nositi s krivnjom ako se nekome nešto zakomplicira iako znaš da si bio odgovoran, gotovo religiozno slijedio upute, a evo te skršenog i nemoćnog u postelji.

No onda uslijedi drugi emotivni ekstrem, količina potpore i ljubavi od znanih i neznanih daje vam snage da izdržite, a u vama plamti iskonski poriv da ih sve odreda zagrlite, jer upravo toga ste se ustručavali mjesecima i nije pomoglo. Stoga sada svakog virtualno privijam i kažem od srca hvalaaa.

Najveće hvala ide doktoricama Marini i Eriki, ali i predragim udomiteljima naših sinova koji su odmah i bez dodatnih pitanja rekli može...a taj može x2 na 14 dana neprocjenjive je vrijednosti.

Mnogi su se pokazali većima od onog što očekuješ i to je jedan od onih razloga zbog kojih je vrijedilo prolaziti ovo iskustvo, dok su tek rijetki opravdali svoj besmisleni bitak.

Naravoučenja nema.

I dalje vjerujem da je ideja @djokernole plemenita i pohvalna, ali bi i on vjerujem, kao i svi mi željni sportskog i profesionalnog adrenalina drugi put postupio opreznije.

Za kraj rezultat kvalifikacija @adriatourofficial

Mirna Zidaric - Koronavirus

6:7, 6:2, 6:0

Voli vas vaša omiljena negativka!

Pazite se, volite se i budite odgovorni

View this post on Instagram

Kada vam se život okrene naglavačke zbog plusa, a nigdje Amera i Rusa... već prostom oku nevidljivog, ali psihički i fizički razarajućeg virusa... . Zvuči kao potencijalni lakoglazbeni hit, no mogu ja sad iz sveg glasa pjevati od radosti zbog upravo pristiglog negativnog testa, no nije mi do pjesme jer razinu emotivnih i fizičkih uspona i padova proživljenih u samo dva tjedna teško je artikulirati u slušljivoj formi iako bi klicala na sav glas. . Ono najvažnije je da ovo nije bezazleno iskustvo, već borba na mnogim poljima. Fizički valja biti u dobroj formi, ali ni to nije garancija da ćete neokrznuti proći. U mom slučaju bilo je podnošljivije od gripe i upale pluća (ne pitajte kako znam...;). Psihički je mnogo izazovnije jer postoji bezbroj nepoznanica, poput one u kojem će se smjeru bolest razvijati, koja ti je slaba točka, a ni ne znaš da ju možda imaš, strepiš za svoje bližnje i daljnje kontakte jer kako se nositi s krivnjom ako se nekome nešto zakomplicira iako znaš da si bio odgovoran, gotovo religiozno slijedio upute, a evo te skršenog i nemoćnog u postelji. . No onda uslijedi drugi emotivni ekstrem, količina potpore i ljubavi od znanih i neznanih daje vam snage da izdržite, a u vama plamti iskonski poriv da ih sve odreda zagrlite, jer upravo toga ste se ustručavali mjesecima i nije pomoglo. Stoga sada svakog virtualno privijam i kažem od srca hvalaaaa . Najveće hvala ide doktoricama Marini i Eriki(vidi raniji post), ali i predragim udomiteljima naših sinova koji su odmah i bez dodatnih pitanja rekli može...a taj može x2 na 14 dana neprocjenjive je vrijednosti.. Mnogi su se pokazali većima od onog što očekuješ i to je jedan od onih razloga zbog kojih je vrijedilo prolaziti ovo iskustvo, dok su tek rijetki opravdali svoj besmisleni bitak. . Naravoučenja nema. I dalje vjerujem da je ideja @djokernole plemenita i pohvalna, ali bi i on vjerujem, kao i svi mi željni sportskog i profesionalnog adrenalina drugi put postupio opreznije. . Za kraj rezultat kvalifikacija @adriatourofficial Mirna Zidaric - Koronavirus 6:7, 6:2,6:0 Voli vas vaša omiljena negativka Pazite se, volite se i budite odgovorni

A post shared by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on

Vaša reakcija na temu