Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MISLAV KAROGLAN: Kada dovedemo onog kojeg moramo dovesti, bit ćemo još jači!

MISLAV KAROGLAN: Kada dovedemo onog kojeg moramo dovesti, bit ćemo još jači!

Otkrio je i na kojoj stvari treba raditi

Hajduk je pobjedom protiv Slaska (3:1) zaključio glavni dio priprema u Istri. 

- Rezultat je previsok, nije realan, to nije bitno. Prvo poluvrijeme smo bili dosta dobri do posljednje trećine. Falilo je dubine i kretnji da dođemo brže i kvalitetnije. To je stvar koja se ponavlja, najteže je mijenjati navike igrača. Na tome trebamo raditi. Bilo mi je bitno vidjeti lijevu stranu, gdje smo kratki jer nije lako dešnjaku na toj strani igrati, kutovi su drugačiji. To je ono što bih volio da riješimo, na način na koji mislim da trebamo riješiti. Sve u svemu, kada govorimo o pripremama, mogu biti zadovoljan - rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan, a zatim odgovorio na pitanje kako je zadovoljan Nikolom Kalinićem i Laszlom Kleinheislerom

- Nikolu ne računam kao novog. On je bio prije s nama i za mene nije iznenađenje. Novi je Laszlo kojega znamo, ali ga moramo uklopiti. U ovoj utakmici je za nijansu bio bolji u pozicioniranjima, dojam je pozitivan. Vjerujem da će to biti jako dobro.

Je li Hajduk jači u odnosu na prvi dio sezone?

- Da. Kad Diallo dođe i kad dovedemo onoga kojega moramo dovesti, bit ćemo još jači. Trebamo dovesti lijevog bočnog.

Je li Moufi starter protiv Rijeke na lijevom beku?

- Moufi, Sigur ili Hrgović.

Jeste li razgovarali s Ivanom Perišićem, kad ga očekujete na terenu i kako vidite njegovu ulogu?

- Jesam, on je jedan od najjačih igrača Hrvatske ikada na toj poziciji. Da je zdrav, ne bi nam trebao ni lijevi bočni, imali bismo dva u jedan. Nećemo ništa forsirati. Kad bude spreman mi ćemo bit spremni za njega.

Je li Hajduk spreman za Rijeku?

- Mora biti. Bit će jako teško, ne znam ih kojega razloga se Rijeka podcjenjuje, nije mi jasno. Vidio sam utakmicu s Lilleom i Dinamo, na temelju toga mi je sve jasno. Rijeka je legitiman kandidat i momčad koja je u rangu s Hajdukom i Dinamom.

Vaša reakcija na temu