Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr MISLAV KAROGLAN: Očekujte napadački Hajduk, navijači ne vole floskule i demagogiju!

MISLAV KAROGLAN: Očekujte napadački Hajduk, navijači ne vole floskule i demagogiju!

'Nekih promjena će biti'

Mislav Karoglan preuzeo je klupu Hajduka nakon odlaska Valdasa Dambrauskasa. U srijedu ga čeka debi u novoj ulozi, u 16.30 sati na Poljud stiže Rijeka. 

- Nisu ovo trenuci slavlja. Nemam puno vremena za pripremu utakmice. Znam što nam je raditi - rekao je Karoglan, a zatim dodao:

- Nekih promjena će biti, nešto i zbog prisile. Neki igrači nisu spremni. Svaki trener nosi svoju ideju, ali ne možeš igrače izbombardirati informacijama. Kolega Valdas je radio jako dobro. Važno je da momčad psihološki podignemo. Ja sam optimist.

Kakav Hajduk možemo očekivati u srijedu?

- Napadački s puno lopte u nogama. Volim maksimalno optimizirati posjed. U tom segmentu smo dosta pali, mora to biti puno bolje.

Kakva je Rijeka?

- Kolega Cosmi je imao vremena da vidi s čim raspolaže. Sigurno je pametniji u ovih sedam dana, ali maksimalan fokus je na Hajduku, a ne na Rijeci. Iako Rijeci maksimalan respekt, ne pripadaju mjestu na ljestvici gdje se trenutno nalaze.

Što bi poručili navijačima?

- Momci će se baciti na 'glavu'. Dat će sve od sebe. Navijači ne vole floskule i demagogiju. Neka sude po onome što vide na terenu.

Vaša reakcija na temu