Foto: Robert Matić / Hajduk.hr Misom na Poljudu i polaganjem vijenaca na Sjeveru počelo obilježavanje 109. Hajdukovog rođendana

Misom na Poljudu i polaganjem vijenaca na Sjeveru počelo obilježavanje 109. Hajdukovog rođendana

Predsjednik Marin Brbić je predvodio delegaciju 'bijelih'

Hajduk danas slavi 109 godina postojanja, program obilježavanja tradicionalno je počeo od samog jutra, misom u crkvi svetog Ante na Poljudu za sve preminule nogometaše, djelatnike, članove i navijače. Nazočni su bili članovi Uprave i Nadzornog odbora, prvotimci 'bijelih', treneri i polaznici Akademije te ostali klupski djelatnici.

Nakon toga je Hajdukova delegacija na čelu s predsjednikom Uprave Marinom Brbićem, predsjednikom Nadzornog odbora Benjaminom Perasovićem te članovima Sergijem Popovićem, Markom Mustapićem, Ninom Martinićem i predsjednikom Skupštine Vinkom Radovanijem položila je vijence na spomen ploču na sjevernoj tribini poljudskog stadiona, za sve navijače i članove Hajduka poginule u Domovinskom ratu. 

Komemorativni dio obilježavanja rođendana završen je polaganjem vijenaca na Hajdukovu grobnicu u znak sjećanja na sve nogometaše, trenere i dužnosnike koji počivaju na splitskom groblju Lovrinac.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58811, "");
Pregledaj komentare