Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Mladi Hajdukov prvotimac na pragu prelaska u hrvatskog prvoligaša

Mladi Hajdukov prvotimac na pragu prelaska u hrvatskog prvoligaša

Njima je prijeko potreban, a ovdje je do sada odigrao samo deset minuta

Ivan Ćubelić bi sezonu mogao nastaviti u Varaždinu. Mladi Hajdukov prvotimac, rođen 2003. godine, tamo bi otišao na posudbu i skupljao prvoligašku minutažu. Na Poljudu je u dosadašnjem dijelu sezone participirao samo deset minuta u službenim utakmicama.

Varaždin se upravo na krilima Hajdukovih mladih igrača vratio u 1. HNL (Teklić, Šego, Sentić, Škaričić), te ove sezone momčad pruža dobre igre. No, u Osijeku im se teško ozlijedio standardni veznjak Igor Postonjski, koji će dulje izbivati s terena. Ćubelića vide kao idealnu zamjenu, a smatra se da je to dobro i za napredak igrača.

Ćubelić več ima seniorsko iskustvo, prošle godine je jako dobro igrao za prvu momčad drugoligaša Dugopolja, a sada bi trebao nastupati u najvišem rangu. No, dok ne bude službeno, još ne možemo staviti točku na priču ove posudbe. 

Vaša reakcija na temu