Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Mladi Hajdukov veznjak ide na posudbu u Varaždin

Mladi Hajdukov veznjak ide na posudbu u Varaždin

Tamo je u protekloj sezoni bio i njegov sugrač

Dino Skorup je dogovorio posudbu u Varaždin. Mladi Hajdukov veznjak je potpisao ugovor s Hajdukom do ljeta 2024. godine, no nije bio među igračima koji su dobili priliku u prvoj momčadi. Stoga je posudba bila logično rješenje, a klub iz Varaždina je izrazio želju dovesti još jednog mladog talentiranog veznjaka s Poljuda.

Ne zaboravimo, prvi je na posudbi tamo bio Skorupov vršnjak Tonio Teklić (obojica 1999. godište), s kojim su bili jako zadovoljni, a trener Samir Toplak je otvoreno izjavio da bi za njega bilo najbolje da ostane na posudbi u Varaždinu.

No, u Hajduku su odlučili da Teklić počinje pripreme s 'bijelima', a onda će struka odlučiti je li bolje da ostane na Poljudu ili će se još neko vrijeme kaliti u Toplakovoj momčadi.

Uglavnom, Skorup ide prema Varaždinu, momčadi iza koje je jako uspješan finiš prvenstva nakon stanke uzrokovane pandemijom. 

Vaša reakcija na temu