Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr Mladi hajdukovac zabio za reprezentaciju

Mladi hajdukovac zabio za reprezentaciju

Odigrao je cijeli susret

Roko Brajković postigao je pogodak za U-19 reprezentaciju Hrvatske. Mlada hrvatska izabrana vrsta u sklopu Slovenia nations cupa u Krškom je poražena od vršnjaka iz SAD-a 3:4. Izabranici Josipa Šimunića uspjeli su ublažiti poraz nakon što su Amerikanci imali vodstvo 3:0. 

Zabijali su Cremaschi (5’), Norris (10’) i Wolff (32’), ali se Hrvatska vratila golovima Noela Bodetića (50’) i Roka Brajkovića (58’). 

Amerikanci su ponovno stigli do dva pogotka prednosti pogotkom Wolffa u 75. minuti. Hrvatska je tri minute kasnije golom Gajzlera smanjila na 3:4, ali više od toga nije išlo. 

Osim Brajkovića od igrača Hajduka igrali su Marko Capan, Šimun Hrgović, a priliku je dobio i Luigi Mišević, vratar kojeg su 'bijeli' poslali na posudbu u Šibenik. 

Hrvatska: Vuković (46’ Mišević), Tikvić, Zvonarek (46’ Rukavina), Sotnek, Hrgović (36’ Bodetić), Capan (46’ Brkljača), Žiković (46’ Živković), Kukanić (46’ Babić), Travaglia (46’ Gajzler), Brajković, Gubijan.

Sljedeću utakmicu Hrvatska igra 25. rujna protiv Malte.

Vaša reakcija na temu