Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MNK Hajduk MNK Hajduk ima novog sportskog direktora

MNK Hajduk ima novog sportskog direktora

Dobro poznato lice stiže u redove dalmatinskog drugoligaša

Ivan Jurjević novi je sportski direktor MNK Hajduka. Dalmatinski futsal drugoligaš tu vijest objavio je na društvenim mrežama.

- Nakon dvije godine uzastopnog osvajanja županijske lige, a potom odmah i 2.HMMNL-Jug, shvatili smo da obujam posla i odgovornost na pojedinim pozicijama eksponencijalno raste. Stoga smo trebali novu osobu i novu funkciju sportskog direktora, a na nju je stigao Ivan Jurjević, dobro poznato lice sa futsal scene. Osim prvoligaškog iskustva u hrvatskoj, crnogorskoj i španjolskoj ligi, Ivanovo poslovno iskustvo sigurno će pomoći u radu. Ićo će se brinuti o ulaznim i izlaznim transferima, zadovoljstvu igrača, razvoju i priključivanju mladih igrača iz akademije u prvu momčad, kompletiranju trenerskog stožera i mnogo drugih operativnih stvari vezanih uz sportski dio kluba - objavio je splitski klub. 

Vaša reakcija na temu