Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mourinho nakon poraza od Tudora otkrio da je gledao Hajdukove utakmice!

Mourinho nakon poraza od Tudora otkrio da je gledao Hajdukove utakmice!

Verona je svladala Romu 3:2

Igor Tudor svladao je Josea Mourinha. Verona je u četvrtom kolu Serie A pobijedila Romu 3:2. To je prvi poraz 'Special Onea' na klupi rimskog kluba. Nakon susreta Mourinho je otkrio da je u pripremi utakmice analizirao mnogo toga.

- Izgubili smo dosta duela. Oni su dominirali u tom segmentu. Teren je bio u odličnom stanju, sudac je bio vrlo dobar, a Verona me nije iznenadila. Analizirali smo ih u utakmicama dok ih je vodio Di Francesco, gledali smo utakmice dok je na klupi bio Jurić, te utakmice koje je Tudor vodio u Udineseu i Hajduku - rekao je Portugalac nakon susreta. 

Vaša reakcija na temu