Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Mujakić s 'bijelima' odradio prvi trening, u punom pogonu Jairo i Dolček

Mujakić s 'bijelima' odradio prvi trening, u punom pogonu Jairo i Dolček

U Turskoj su Stanić, Kepčija i Brbić

Nakon što je jučer potpisao ugovor s Hajdukom, 21-godišnji stoper Nihad Mujakić danas je na pripremama u turskom Beleku odradio svoj prvi trening s 'bijelima'. Mujakić je nekoliko dana bio van trenažnog procesa pa je prvi dan radio odvojeno od ostatka momčad s kondicijskim trenerom Šimom Veršićem, a već sutra trebao bi po rasporedu odraditi oba planirana treninga. 

Trener Igor Tudor jutros je oslobodio igrače obveza nakon što su jučer odigrali treću pripremnu utakmicu u kojoj su rezultatom 3:1 svladali makedonski Vardar, a već popodne 'bijeli' su se vratili svojim uobičajenim zadacima. Treninzima se u potpunosti vratio Jairo koji je u prvoj utakmici protiv Grasshoppera zadobio lakšu ozljedu koljena, kao i Ivan Dolček koji je propustio zadnje dvije utakmice, također zbog manje povrede. 

Po posebnom programu još uvijek rade Lumbardh Dellova koji je dobio jak udarac u koljeno u dvoboju s Honvedom, te Anthony Kalik koji ima manjih problema s aduktorom. Mario Vušković se polako počeo priključivati redovnim treninzima s ostatkom ekipe. 

Dodajmo kako je kompletna struka vezana za prvu momčad na okupu u Beleku u posljednjih nekoliko dana. Treneru Tudoru, njegovom stručnom stožeru i igračima priključili su se i savjetnik za sportsku politiku Mario Stanić te sportski direktor Ivan Kepčija, a prekjučer je u Hajdukovu zimsku pripremnu bazu stigao i predsjednik Uprave Marin Brbić.

Vaša reakcija na temu