Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka NA GRIPE STIŽE ZVEZDA: 'Jako smo motivirani, jer igramo protiv najbolje ekipe u ligi'

NA GRIPE STIŽE ZVEZDA: 'Jako smo motivirani, jer igramo protiv najbolje ekipe u ligi'

'Mi smo u dobrom ritmu nakon pet pobjeda zaredom'

Na Gripe u utakmici 20. kola ABA lige stiže Crvena Zvezda (ponedjeljak, 21 sat, Arenasport), bit će to dvoboj u kojem će Split tražiti svoju priliku i kazniti svaku opuštenost gostiju. Uostalom, u prvom dijelu sezone, u onoj beogradskoj utakmici, 'Žuti' su imali šut za pobjedu, bili na korak do iznenađenja. No, ovaj dvoboj bit će neka nova priča, u redovima Splita u odnosu na tu utakmicu su Roko Ukić, Luka Babić i Marin Marić, na klupi je Mile Karakaš iza kojeg je pet pobjeda u nizu.

- Zvezda je euroligaška momčad, tako je i sastavljena i ne zna se odakle prijeti veća opasnost. Mi se otpočetka moramo postaviti iznimno čvrsto, ne pokazati respekt prema njima već imati dozu poštovanja koju zaslužuju, ali moramo imati vjeru u sebe da možemo napraviti iznenađenje - kazao je Karakaš.

Marko Luković bio je u Beogradu igrač utakmice, imao šut za pobjedu, milimetri su nedostajali da njegov šut donese pobjedu Splitu. 

- Očekuje nas teška utakmica sa Zvezdom i jako smo motivirani, jer igramo protiv najbolje ekipe u ligi. Mi smo u dobrom ritmu nakon pet pobjeda zaredom, ali i dosta umorni zbog teško rasporeda i pet utakmica u devet dana. U ekipi je dobra atmosfera, tražit ćemo šansu kroz timsku igru. Znamo da je Zvezde dosta kvalitetnija od nas, ali ne ulazimo s bijelom zastavom u tu utakmicu. Kao i do sada borit ćemo se do posljednje sekunde i dat ćemo sve od sebe - rekao je Luković.

Vaša reakcija na temu