Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na meti Hajduka Stipe Perica

Na meti Hajduka Stipe Perica

Sa Zadraninom je uspostavljen kontakt

Na meti Hajduka je - Stipe Perica. Radi se o 24-godišnjem igraču Udinesea koji je prošle sezone bio na posudbi u Frosinoneu i Kasimpasi, a sada se razmatra mogućnost njegova dovođenja na Poljud.

Trener Udinesea Igor Tudor ga je spreman p(re)pustiti Hajduku, a i Zadranin je voljan pojačati 'bijele'. Ključno će za ovaj eventualni prelazak napadača s iskustvom igranja u Serie A biti da se sve tri strane i financijski usklade do kraja. Ako bi dogovor bio postignut, radilo bi se o posudbi s opcijom otkupa.

Dodajmo još i to da se iz Fortune Sittard u Udinese vraća Andrija Balić koji, kako sada stvari stoje, neće ići na novu posudbu.

Vaša reakcija na temu