Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr NA ODLASKU IZ MILANA: Hoće li Ivan Strinić u sljedećoj sezoni zaigrati zajedno s Karlom Leticom?

NA ODLASKU IZ MILANA: Hoće li Ivan Strinić u sljedećoj sezoni zaigrati zajedno s Karlom Leticom?

Strinić je gledao uživo pobjedu Hajduka protiv Gorice

Ivan Strinić prošlog je ljeta stigao u Milan kao slobodan igrač, no još uvijek nije zaigrao za 'rossonere'. Proteklu sezonu propustio je zbog hipertrofije srčanog mišića, a ovog ljeta na klupu Milana je stigao Marco Giampaolo. On je sa Strinićem radio u Sampdoriji, no konkurencija na lijevom beku je velika. Iz Real Madrida je za 20 milijuna eura stigao Theo Hernandez, a tu su od prije još švicarski reprezentativac Ricardo Rodriguez i Urugvajac Diego Laxalt.

Strinić je u nedjelju bio na Poljudu, gledao je uživo pobjedu Hajduka protiv Gorice, a s obzirom na to da je dugo bez nastupa Zlatko Dalić nije ga pozvao u reprezentaciju za rujanske oglede sa Slovačkom i Azerbejdžanom. Ugovor s Milanom veže ga do ljeta 2021. godine, a interes za njegove usluge pokazao je SPAL i Nica.

Klub iz Ferrare je u problemu nakon što se ozlijedio Alžirac Mohamed Fares, te traže igrača na lijevoj strani. Uz Strinića je kandidat i njegov suigrač iz Milana Diego Laxalt, no njega 'rossoneri' cijene na čak 15 milijuna eura, a to je novac koji SPAL teško može ponuditi. Strinić je zasigurno jeftinija opcija, a uz to je igrač koji ima iskustvo igranja u Serie A.

Ako dođe do njegovog odlaska u SPAL tamo bi ga mogao čekati Karlo Letica koji je vrlo blizu dolaska u Ferraru i klub koji je lani završio na 13. mjestu Serie A.

Vaša reakcija na temu