Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na Poljud stiže sudac koji je proteklog vikenda donio spornu odluku na Rujevici!

Na Poljud stiže sudac koji je proteklog vikenda donio spornu odluku na Rujevici!

Trenutak o kojem se pričalo i nakon utakmice

Mateo Erceg iz Benkovca delegiran je za glavnog suca utakmice 32. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Rudeša koja se u subotu 27. travnja igra na Poljudu u 19.10 sati.

Erceg je proteklog vikenda sudio ogled Rijeke i Gorice na Rujevici, a utakmicu je obilježio sporan trenutak iz 39. minute kada su gosti nakon duela Gode i Mitrovića tražili crveni karton za braniča Rijeke. 

Ercegu će na Poljudu pomagati Goran Perica iz Šibenika i Luka Pajić iz Rijeke, a četvrti sudac je Marino Majstrović iz Crikvenice. 

VAR sudac je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, a njegov asistent Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

Erceg je ove sezone odsudio 17 utakmica HNL-a, a Hajduku je do sada sudio jednom, u 13. kolu (27. listopada prošle godine) na gostovanju u Koprivnici protiv Slaven Belupa. 

Vaša reakcija na temu