Foto: Milan Šabić Kustić: Veselim se utakmici protiv Mađarske u Splitu; Brbić: Postoji nagovještaj da će se nešto mijenjati, a nećemo sudjelovati u organizaciji

Kustić: Veselim se utakmici protiv Mađarske u Splitu; Brbić: Postoji nagovještaj da će se nešto mijenjati, a nećemo sudjelovati u organizaciji

Maratonski su razgovori

Hajdukov predsjednik Marin Brbić je nakon petosatnog sastanka s predstavnicima HNS-a i Grada Splita rekao:

- Nagomilani problemi između Hajduka i HNS-a nisu od jučer i sa zadovoljstvom mogu reći da smo konačno o njima počeli razgovarati. Hajduk ostaje pratiti razvoj situacije i uključit će se u onom trenutku kada vidimo da se naši problemi rješavaju. Danas smo osjetili nagovještaj da bi se tu nešto moglo mijenjati, očekujemo u budućnosti da će to ipak profunkcionirati. Hajduk nema drugog saveza nego HNS. Svi problemi koju su već komunicirani danas su bili na tapetu i očekujem da će biti riješeni na naše zadovoljstvo. Prije svega Udruga prvoligaša. Hajduk ne sudjeluje u organizaciji utakmice, uključit će se kada se uvjerimo da se problemi rješavaju.


Marijan Kustić je kazao:

- Imali smo dobar, kvalitetan sastanak, na kojemu smo usaglašavali točke koje je iznio gospodin Brbić. Bitno je da volja i želja postoji. Svi moramo napraviti da odnosi budu još bolji, ali sretan sam da smo upravo na Poljudu imali ovako kvalitetan sastanak. Mi smo sami rekli da je trebalo biti više utakmica u Splitu, a ubuduće če se u kvalifikacijama barem jedan susret igrati na Poljudu. Danas smo napravili povijesni iskorak, ovo je interes hrvatskog nogometa. Veselim se dolasku Mađarske u Split i hvala Gradu što nam je to omogućio, a potrudit ćemo se svojim radom da se u organizaciju uključi i HNK Hajduk.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara je kazao:

- Zahvaljujem svima koji su konačno sjeli za stol i počeli rješavati probleme. Veselim se nastavku dobre suradnje i igranju hrvatske nogometne reprezentacije na našem najljepšem stadionu.

Ovdje možete vidjeti izjave nakon maratonskog sastanka...


Ranije objavljeno:

Nakon nešto manje od tri sata završen je sastanak predstavnika HNS-a, Hajduka i Grada Splita. Ili je barem s njega otišao splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara koji na odlasku nije davao izjave. Izašao je i Duje Sučić koji je bio među predstavnicima Grada Splita.

Prošlo je već pet sati od kada je počeo razgovor, a čini se najizglednijim da se danas ništa neće potvrditi. Nakon što ga dva sata nije bilo, Krstulović Opara se vratio.

No, još uvijek čekamo službene izjave.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(47487, "");