Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na Poljudu održan važan sastanak

Na Poljudu održan važan sastanak

Nazočili su predstavnici Hajduka, Grada Splita i gradskih tvrtki

Hajduk je danas bio domaćin kolegija svih direktora splitskih gradskih tvrtki i ustanova. Klub su predstavljali predsjednik Uprave Lukša Jakobušić zajedno s članovima Uprave Ivanom Matanom i Marinkom Akrap. Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Grada Splita Ivica Puljak, njegovi zamjenici Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić te direktori splitskih gradskih tvrtki. 

Čelnici Kluba su predstavili kratkoročne i dugoročne planove razvoja infrastrukture stadiona Poljud, ali i vraćanja starog sjaja Starom placu. Pokrenute su teme sanacije krovišta na stadionu, proširenje sadržaja na prostoru od Marjana do bazena što uključuje gradnju još jednog dodatnog terena te prostora za Akademiju uz opciju korištenja financijskih sredstava iz EU fondova.

Otvorili su se i razgovori oko obnove i povratka Starog placa Hajduku, odnosno oživljavanja važnog mjesta stvaranja Hajdukove bogate povijesti. Svi akteri izrazili su veliko zadovoljstvo produktivnim sastankom s nadom u što skorije pokretanje i realizaciju navedenih projekata. 

Izjave predsjednika Jakobušića i gradonačelnika Puljka po završetku sastanka možete pogledati na Hajduk Digital TV.

Vaša reakcija na temu