Foto: Milan Šabić Na Starom placu se sastali predstavnici Torcide, Našeg Hajduka i veterani 'bijelih'

Na Starom placu se sastali predstavnici Torcide, Našeg Hajduka i veterani 'bijelih'

Zadovoljni smo sastankom s veteranima, nadamo se da neće izostati dijaloga i u budućnosti - rekao je Toni Baletić

Na danas održanom sastanku s veteranima Hajduka u Klubu navijača uz Torcidu sudjelovali su i predstavnici Našeg Hajduka.

Riječi je bilo o samom projektu, njegovim temeljnim vrijednostima i aktivnostima vezanima za članstvo i otkup, a u razgovoru je odgovoreno i na pitanja vezana za samo djelovanje Udruge te o iskonskoj vezi navijača Hajduka i njegovih igrača koji su kroz bogatu povijest dali svoj doprinos svetom dresu i uspjesima Kluba.

- Veseli nas svaki oblik konstruktivnog razgovora i zadovoljni smo sastankom s veteranima, nadamo se da neće izostati dijaloga i u budućnosti, tj. da ćemo svi zajedno, što je također velika snaga Kluba, biti njegov oslonac u budućnosti - rekao je Toni Baletić, predsjednik udruge Naš Hajduk.

Od veterana Hajduka sastanku su nazočili Ivan Gudelj, Zlatko Vujović, Aljoša Asanović, Zoran Vulić, Nenad Pralija, Vlatko Đolonga, Hrvoje Vejić, Darko Miladin, Dean Računica, Mario Osibov, Vladimir Balić, Dragutin Ćelić, Marino Biliškov, Anthony Šerić, Željko Mijač, Ante Ivković, Nikica Cukrov, Tonči Gabrić, Denis Putnik...

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare