NA ZVONČACU MISLE OZBILJNO 'Ove sezone pojačali smo se kao PSG'

NA ZVONČACU MISLE OZBILJNO 'Ove sezone pojačali smo se kao PSG'

'Vrijeme je da Jadran nakon dugo vremena osvoji trofej'

Na Zvončacu se ovog ljeta stvorila respektabilna ekipa. Momčad koja bi u najmanju ruka trebala ravnopravno parirati dubrovačkom Jugu za sve domaće trofeje. Nikša Dobud, Luka Bukić, Konstantin Kharkov, Mate Anić i Marino Čagalj petorica su novaka u redovima splitskog kluba. Prvi ispit 'jadranaše' čeka od 22. do 26. rujna kada će igrati turnir prvog kvalifikacijskog kruga za ulazak u Ligu prvaka. 

- Čestitam našim mladim nadama na osvajanju prvenstva Hrvatske. Ove godine smo pojačali seniorsku. Najavili smo da želimo svaku godinu biti sve bolji. Želja nam je da svojim dobrim igrama ostvarimo što bolji rezultat - istaknuo je u najavi sezone predsjednik Jadrana Albert Pavlović.

Na klupi je i dalje poznato vaterpolsko ime, Mile Smodlaka.

- Konačno u Splitu možemo u Splitu malo ozbiljnije pričati o vaterpolu. S nestrpljenjem čekamo početak sezone da vidimo našu vrijednost. Duboko sam uvjeren da ćemo biti vrlo konkurentni i uspješni. Mislim da je vrijeme da Jadran nakon dugo godina osvoji neki trofej. Nadam se da ćemo u tome uspjeti - rekao je Smodlaka.

Anđelo Šetka svojom je konstatacijom nasmijao svih.

- Ove godine smo se pojačali kao PSG. Uzeli smo najbolje što se moglo uzeti. Iznimna mi je čast što sam kapetan ovakve momčadi. Pred nama je duga sezona. Neke velike najave nisam volio javno izreći, ali znamo koji je naš cilj. Uz jedan veliki rad, trud, žrtvu, odricanje ispred nas je lijepa godina. 

Važnu ulogu imat će i prekaljeni centar Nikša Dobud.

- Lijepo je biti dio Jadrana. Kao mladić pamtim kada se Jadran borio za trofeje. Želio bih da se tako nešto ponovi. Čestitao bih Upravi na velikom trudu, pojačanjima. Vidi se velika želja i glad za trofejima. Dat ću sve od sebe da pomognem u toj priči. Glavni konkurent nam je Jug, znamo što taj klub predstavlja. Sudjelovao sam puno puta u momčadima gdje su dovedene i veće zvijezde pa se nije ništa napravilo. Ne bih se bavio najavom trofeja. Nadam se da ćemo biti konkurentni i da će Jadran zaokružiti cijelu priču dobrom igrom i svim ostalim što krasi veliku momčad. Već se vidi u gradu da su ljudi željni dobrog vaterpola. 

U dobru sezonu vjeruje i Luka Bukić.

- Momčad je dobra. Stvara se dobra priča. Sezona će biti dugačka. Očekujem finala, borbu za trofeje. Imamo lijepu priliku. Na nama je da samo sve od sebe - rekao je Bukić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(109844, "");
Pregledaj komentare
29