Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nakon incidenta s Livajom izbornik Dalić sada ima drukčija pravila za treninge u Rijeci

Nakon incidenta s Livajom izbornik Dalić sada ima drukčija pravila za treninge u Rijeci

Incident na Rujevici dogodio se u lipnju prošle godine

Prije nešto manje od godinu dana, početkom lipnja prošle godine Marko Livaja odlučio je napustiti hrvatsku reprezentaciju. Razlog su uvrede koje je doživio na otvorenom treningu na Rujevici.

Hrvatska nogometna reprezentacija dio priprema za Europsko prvenstvo u Njemačkoj obavit će u Rijeci. Na Rujevici će 3. lipnja igrati i prijateljsku utakmicu s Makedonijom.

Izbornik Dalić očito je izvukao pouke iz 'slučaja Livaja'. Ovaj put hrvatski reprezentativci na Rujevici će trenirati iza zatvorenih vrata. Niti jedan trening neće biti otvorenog tipa da na njemu može biti bilo tko osim igrača, članova stožera i popratnog osoblja. 

Vaša reakcija na temu