Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAKON PET MJESECI: Povratak europskih natjecanja

NAKON PET MJESECI: Povratak europskih natjecanja

Večeras su na rasporedu četiri susreta Europske lige

Nakon pet mjeseci vraćaju se europska nogometna natjecanja. Danas su na rasporedu četiri susreta Europske lige. U trenutku prekida u Europskoj ligi odigrano je šest od osam susreta osmine finala. Inter i Getafe, te Sevilla i Roma nisu odigrali prvi susret osmine finala. Oni će se u Njemačkoj u jednoj utakmici boriti za ulazak u četvrtfinale.

Kopenhagen će na domaćem terenu pokušati nadoknaditi minus (0:1) iz prvog susreta protiv turskog prvaka Basaksehira. Šahtar će u Kijevu nastojati obraniti prednost (2:1) iz prvog ogleda s Wolfsburgom, Manchester na Old Traffordu dočekuje LASK. Uzvrat je formalnost, s obzirom da su 'crveni vragovi' u Austriji slavili 5:0. Inter i Getafe će u Gelsenkirchenu u jednom susretu odlučiti o putniku među osam najboljih. 

Sutra su na rasporedu ogledi između Bayera i Glasgow Rangersa (Leverkusen je u Škotskoj slavio 3:1), Basela i Eintrachta (Švicarci su u prvom susretu slavili 3:0), Wolverhamptona i Olympiakosa (prvi susret 1:1), te Seville i Rome. 

Završnica Europske lige igrat će se od 10. do 21. kolovoza u četiri njemačka grada (Koln, Dusseldorf, Gelsenkirchen, Duisburg). 

Vaša reakcija na temu