Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LAKRDIJA U GORICI: Suci počastili Dinamo, velika partija Špikića

LAKRDIJA U GORICI: Suci počastili Dinamo, velika partija Špikića

Momčad Siniše Oreščanina je vodila do pred kraj

Gorica je na svom terenu poražena od Dinama 3:4 u susretu 17. kola HT Prve lige.

Povela je momčad trenera Siniše Oreščanina golom Dieyea već u 11. minuta, izjednačio je u 35. Ivanušec, a Oršić uz dosta sreće u 41. preokrenuo na 2:1. Lopta se, naime, na putu do mreže odbila od braniča, promijenila smjer i prevarila jako dobrog vratara Banića. Na 2.2 je izjednačio Lovrić u 43. minuti.

Kod oba pogotka Gorice je asistent bio bivši igrač Hajduka Špikić.

U 61. minuti je Špikić svoju sjajnu igru okrunio i pogotkom za 3:2. Majstorski je naciljao suprotni kut sa 17 metara.

U 89. minuti je Oršić iz mrtvog kuta pokušao centrirati, lopta nikoga nije dirala i izašla je na suprotnu stranu u aut. Na opće iznenađenje je sutkinje Sanja Rođak-Karšić pokazala da je aut za Dinamo. Gosti su loptu ubacili pred vrata, a tamo je sudac Zebec svirao jedanaesterac na Petkoviću, koji ga je sam i realizirao za 3:3. Dugo je prigovarao vratar Banić, koji se nije mogao načuditi kako je sutkinja darovala loptu Dinamu, ali zaradio je samo žuti karton.

U 95. minuti je Theophile nakon gužve postavio konačnih 3:4.

Tako je Gorica ostala i bez boda..


Vaša reakcija na temu