Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NALJUTIO GA VAR Slaven Bilić: Imam igrače koji su deprimirani jer su im dva boda oduzeta!

NALJUTIO GA VAR Slaven Bilić: Imam igrače koji su deprimirani jer su im dva boda oduzeta!

Danas je bilo više nego dobro, ali nemoj mi uzimati dva boda koja nisu tvoja

Slaven Bilić je nakon remija protiv Chelsea (3:3) rekao:

- Zadovoljan sam s načinom na koji smo igrali i suprotstavili se. Znali smo da moramo trčati više od njih, da im ne smijemo ništa pokloniti, te da moramo njihovi svaku greškicu iskoristiti. To smo odlično radili u prvom dijelu. Znali smo na poluvremenu da će oni jurnuti na nas, ali zaustavili smo ih. Nešto im moraš dati, daš im šuteve iz daleka i centaršuteve s distance, a mi imamo tri centarhalfa koji su jako visoki.

Potom je komentirao pogotke.

- Kod prvog gola njije bilo reakcije s vratarove strane, ali on je bio pokrive. Bilo je to jako slično šansi koju smo imali na 3:2. Njima je ušlo, nama nije. Jedinu veliku grešku smo napravili prije njihova drugog gola kada smo dozvolili dupli pas u šesnaestercu.

Izjednačujući ga je gol posebno razljutio.

- Ja imam igrače koji su s jedne strane zadovoljni, a s druge užasno deprimirani jer su im dva boda oduzeta. Ako već postoji VAR, ne znam kako je moguće da taj frajer kaže 'nije ruka'. To je bila ruka. Mene zanima tko je od njih rekao 'pauza, nije ruka'. To je nemoguće.

Na kraju je zaključio:

- Mi smo najprije nova ekipa koja je ušla u ligu. Dok dođe Krovinović mi smo na papiru još lošiji nego što smo bili lani. Nismo se pojačali. Igrali smo tri prva kola protiv Leicestera, Evertona i Chelsea. Značila bi nam tri boda, znači nam i bod. Čak i ako izgubiš, a bude dobra igra, daje ti samopouzdanje i diže te. Danas je bilo više nego dobro, ali nemoj mi uzimati dva boda koja nisu tvoja. To ekipi znači, Bože moj dragi.

Cijelu izjavu za Sportklub možete pogledati OVDJE.

Vaša reakcija na temu