Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAPADAČKO POJAČANJE Samuel Emem Edouk blizu dolaska u Hajduk

NAPADAČKO POJAČANJE Samuel Emem Edouk blizu dolaska u Hajduk

Prošle je sezone u turskoj Superligi zabio devet pogodaka

Samuel Emem Edouk blizu je dolaska u Hajduk. Riječ je o nigerijskom napadaču koji ima 25 godina koji je karijeru započeo u domovini igrajući za Dolphins i Akwu. Na zimu 2014. trebao je otići u norveški Sarpsborg, no na kraju se u cijelu priču umiješao Esperance iz Tunisa te je Eduok ostao na 'crnom kontinentu'.

U Europu je prvi put stigao u ljeto 2016. godine kada ga je Esperance posudio turskoj Kasimpasi. Njihov član bio je do siječnja ove godine kada je otišao u Erzurumspor.

Prošle je sezone u turskoj Superligi zabio devet pogodaka, a nakon što je njegov klub ispao iz lige postao je slobodan igrač.

Ima jedan nastup za reprezentaciju Nigerije, a bio je i član nigerijske reprezentacije do 20 godina. 

Vaša reakcija na temu