Foto: Ivica Čavka NAŠ HAJDUK: Na jednoj od prvih domaćih utakmica nam je želja službeno otvoriti park, napraviti veliku ceremoniju

NAŠ HAJDUK: Na jednoj od prvih domaćih utakmica nam je želja službeno otvoriti park, napraviti veliku ceremoniju

Hvala našim prijateljima iz poslovne zajednice

Predstavnici Udruge Naš Hajduk jutros su na Poljudu ispred kipa Bernarda Vukasa organizirali konferenciju za medije na kojoj su se dotakli aktualnih tema. 

- Prije mjesec dana mi navijači kupili smo novih 10.000 dionica i na taj način pokazali snagu i posvećenost da Hajduk zauvijek postane naš klub. Uspjeli smo prikupiti potrebna sredstva i uplatiti pola milijuna kuna za dionice Konstruktora. U ovu akciju se uključilo preko 1000 naših navijača. Zahvaljujem se našim prijateljima iz poslovne zajednice - rekao je tajnik Udruge Naš Hajduk Luka Domikulić.

Projektni menadžer Udruge Naš Hajduk Tomislav Mikulić zahvalio je svim poslovnim ljudima i poduzećima koji su bili dio ove akcije.

- Prvo poduzeće koje se samonicijativno javilo je bila Klis montaža. Veliko hvala gospodinu Skračiću. Drugo poduzeće je neizostavni Apfel. S gospodinom Pašalićem i njegovim sinom dogovorili smo se u pet minuta. Treće poduzeće je Remex iz Novog Marofa. Vlasnik se zove Slađan Hajduk i suradnja se nametala sama od sebe. Imamo i jedno poduzeće iz Zagreba, građevinska firma Oportun, te na kraju firma Torcida GMBH iz Beča, braće Jurišić. Pored ovih pet firmi imamo još pet koji su podržali priču: Max Morris, obitelj Parmać koja je u hajdučkoj obitelji već dugo. Iduća firma je Deltron, gospodin Bašić je odlučio podržati ovu priču. Tu su još i Konoba Bakus iz Stona, Apres savjetovanje te Gastro Fisch Brač, sestrinska firma Gastro ribarnice Brač.

Predsjednik Udruge Naš Hajduk Toni Baletić istaknuo je važnost cijelog projekta otkupa.

- Mi smo u priču krenuli prije pet godina. Tada smo ušli u kupoprodajni ugovor s tvrtkom Tommy. U tih pet godina je skupljeno 16 milijuna kuna. Na pola puta smo. Ne kaskamo. Imamo i zalihu novaca. Sve rate koje dolaze na naplatu servisiramo na dan dospijeća. U cijelu je priču uključeno 4000 navijača. Hvala im, bez njih ničega ne bi bilo. Na jednoj od prvih domaćih utakmica nam je želja službeno otvoriti park, napraviti veliku ceremoniju. Nismo htjeli raditi po mjerama u uskim krugovima. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(100356, "");
Pregledaj komentare