Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Luka Mladinić Naš Hajduk: Održali smo sastanak s Nadzornim odborom, istaknuta je potreba za jačanjem i širenjem Uprave Hajduka

Naš Hajduk: Održali smo sastanak s Nadzornim odborom, istaknuta je potreba za jačanjem i širenjem Uprave Hajduka

Riječi je bilo o najavljenoj Glavnoj skupštini Hajduka

Udruga Naš Hajduk je danas objavila sljedeće:

'Danas je na Poljudu održan sastanak Nadzornog odbora HNK Hajduka i Našeg Hajduka kojeg su predstavljali predsjednik Toni Baletić, tajnik Luka Domikulić te član Upravnog odbora Miro Živković.

Riječi je bilo o najavljenoj Glavnoj skupštini Hajduka na kojoj će biti prezentirani rezultati rada Uprave kluba, predstavljen planirani budžet za 2020. godinu, a na kojoj će Nadzorni odbor iznijeti svoj osvrt na do sada učinjeno.

U cilju povećanja transparentnosti potvrđen je prijedlog o dinamici održavanja dvije skupštine godišnje te će osim naredne u ožujku biti održana i još jedna tijekom ljeta.

Također, potvrđeno je kako se radi i na realizaciji prijedloga o angažiranju nezavisnih stručnjaka koji će raditi na unapređenju usklađenosti poslovanja s unutarnjim i vanjskim propisima i standardima.

Važno pitanje na kojem se inzistira već godinama, a koje se tiče donošenja i implementacije sportske strategije također je bilo tema današnjeg sastanka. Nadzorni odbor izvijestio je kako je taj važan dokument u izradi te da će biti finaliziran na ljeto.

Uz to, od strane Našeg Hajduka istaknuta je potreba za jačanjem i širenjem Uprave Hajduka.

Također, dogovoreno je kako će se uskoro odrediti i objaviti datum Ćakule s navijačima koja će održati nedugo nakon Glavne skupštine Hajduka sredinom ožujka.

Vaša reakcija na temu