Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAŠA VAR PROVJERA: Erceg je ipak bio u zaleđu!

NAŠA VAR PROVJERA: Erceg je ipak bio u zaleđu!

Fotografija sve govori

Ante Erceg je ipak bio u zaleđu uoči gola Istre u 101. minuti. Naš čitatelj, koji je želio ostati anoniman, potrudio se i napravio svojevrsnu VAR-provjeru na temelju screenshota snimljenog u trenutku upućivanja lopte.

Iz toga se vidi da su ipak preko centra dijelovi tijela kojima se može postići pogodak, te da su suci utakmice zakazali.

Da milimetri nekad znaju biti itekako bitni, pokazala je utakmica u Varaždinu, gdje je Hajduku suđeno zaleđe koje je prethodilo ruci i kaznenom udarcu koji je zbog toga poništen. Ovoga puta je sve pušteno, ali pomnija analiza fotografije sugerira da se radilo o zaleđu igrača Istre. 

Vaša reakcija na temu