Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Našli smo konobara koji radi kave s hajdučkim porukama: 'Tko god ima člansku iskaznicu, ne treba ništa platiti!'

Našli smo konobara koji radi kave s hajdučkim porukama: 'Tko god ima člansku iskaznicu, ne treba ništa platiti!'

Do sada je napravio dvjestotinjak kava s porukom, a ne treba posebno naglašavati da je cijela njegova obitelj učlanjena u Hajduk

Fotografije s hajdučkim porukama na kavi svako malo se dijele po društvenim mrežama, čak su i tv prilozi snimljeni na tu temu, a Dalmatinski portal je našao čovjeka koji ih radi. Kako se ne radi o gradu u Dalmaciji, mnoge iznenadi kada u šalici pročitaju 'Zbog jedne ljubavi', '1950', 'Majstor s mora', 'Ja sam ti jedini drug'... Skuži on lako braću po bijeloj boji, a spreman je i 'performans' kada mu piće naruče Dalmatinci...

- Procijenim po govoru kada su ljudi iz Splita, pa im odmah kažem da tko ima člansku iskaznicu - ne treba ništa platiti! Nedavno ih je bilo devet, a samo jedna starija gospođa je imala iskaznicu. Nisam joj htio naplatiti tri kugle sladoleda i jednu kavu. Rekao sam ostatku njene ekipe: 'Eto, već ste mogli isplatiti pola članske...' - ispričao nam je hajdukovac koji želi ostati anoniman.

Rekao nam je da je on samo zaposlenik, ne radi se o njegovom objektu, a da je on recimo gazda kafića u Splitu, kaže nam, svi članovi 'bijelih' bi imali popust. 

Do sada je napravio dvjestotinjak kava s porukom, a ne treba posebno naglašavati da je cijela njegova obitelj učlanjena u Hajduk.

Vaša reakcija na temu