Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka NE ŽELE GA: Splićani ostali neugodno iznenađeni nakon delegiranja šibenskog suca

NE ŽELE GA: Splićani ostali neugodno iznenađeni nakon delegiranja šibenskog suca

Smatraju se bitno oštećenima u drugoj utakmici

Prvi sudac odlučujuće utakmice za prvaka Hrvatske u košarci između Zadra i Splita je Luka Kardum iz Šibenika, što je odluka koja, najblaže rečeno, nije sjela 'žutima'.

KK Split je, naime, bio izrazito nezadovoljan njegovim dijeljenjem pravde u drugom susretu u Zadru, a nakon treće splitske utakmice se po tom pitanju razvila žestoka rasprava, bolje reći svađa, između ljudi iz vodstva 'žutih' i Saveza.

Baš zato su u Splitu i ostali zatečeni kada su vidjeli da je prvi sudac pete utakmice opet Kardum, jedini od svih hrvatskih sudaca kojega baš nisu željeli. Ako se do sutra u 20 sati ništa ne promijeni, Šibenčanin ostaje glavni, a ostala dva suca su Tomislav Vovk iz Slavonskog Broda i Bojan Kruljac iz Zagreba. 

Vaša reakcija na temu