Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka NEĆETE POVJEROVATI: Trener Tramezzani prelomio tešku odluku

NEĆETE POVJEROVATI: Trener Tramezzani prelomio tešku odluku

Devetnaesto kolo Prve HNL: Hajduk - Istra

Nakon dva uzastopna poraza pred Hajdukom je novi ispit. U 19. kolu HNL-a danas (19.10 sati) na Poljud stiže Istra, trenutno posljednjeplasirana momčad lige sa 13 osvojenih bodova. Puljani u Split stižu oslabljeni. Fausto Budicin za susret s Hajdukom ne može računati na HujberaNavarra, Bosančića, Gržana, Gonzaleza. U dosadašnjih osam gostujućih susreta Istra je osvojila tri boda uz gol razliku 5:18. 

Trener Hajduka Paolo Tramezzani može ponovno računati na Bassela Jradija koji je protiv Lokomotive pauzirao zbog kartona, a iz istog razloga u kadru nema Tonija Teklića. Problema s virozom ima Lovre Kalinić, te bi na vrata 'bijelih' mogao stati Josip Posavec. Na raspolaganju talijanski stručnjak opet ima i Davida Čolinu koji je zbog lakše ozljede propustio susret s 'lokosima', a sada se vraća u sastav, gdje ga je privremeno zamijenio Mujakić..

No, glavna vijest bi trebala biti da Tramezzani ne namjerava u startnu postavu uvrstiti Miju Caktaša koji je daleko od svog najboljeg perioda. Do nedavno bi ovo bila odluka za rubriku 'vjerovali ili ne' jer radi se o kapetanu i najboljem strijelcu, ali Talijan je tako prelomio i koliko god da je danas novi dan, a u nogometu se nekad odluke promijene i u 'pet do dvanaest' tako stoje stvari nakon Lokomotive i u pripremi za Istru.

Mogući sastav Hajduka: Posavec, Todorović, Vušković, Simić, Čolina, Jurić, Atanasov, Jradi, Jakoliš, Jairo, Umut.

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, pomagat će mu Dino Knez iz Osijeka i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. 

VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca je Marjan Tomas, također iz Osijeka. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu