Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Drago Sopta / HNS Nećete vjerovati gdje je poslan ponajbolji hrvatski sudac u vrijeme možda i presudne utakmice u Maksimiru
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Nećete vjerovati gdje je poslan ponajbolji hrvatski sudac u vrijeme možda i presudne utakmice u Maksimiru

Neke je odluke teško objasniti

Jedna zanimljivost je vezana uz delegiranje sudaca za utakmicu Dinama i Osijeka, koja bi lako mogla odlučiti o prvaku. Glavni će biti Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, pomoćnici su mu Bojan Zobenica (Velika Gorica), Jerko Crnčić (Vrbovec) i Marin Vidulin (Kanfanar). U VAR-sobi bit će Ivan Bebek iz Rijeke, a pomagat će mu Robi Kezele, također iz Rijeke.

Primjećujete da nema splitskog međunarodnog suca Duje Strukana, kojega 'Oko sokolovo' Mario Strahonja često ističe kao ponajboljeg suca po iskazanoj formi ove sezone. No, on istog dana sudi drugoligašku utakmicu Croatia Zmijavci - Dugopolje (!). Pomoćnici su mu Hrvoje Radić i Alen Jakšić, također iz Splita.

Je li Strukan trebao biti na možda i ključnoj utakmici 1. HNL ili u bitci za ostanak 2. HNL. Valjda na ovoj drugoj kad struka tako kaže...  

Vaša reakcija na temu