Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: NK Osijek Nejašmić: Željan sam treninga i utakmica

Nejašmić: Željan sam treninga i utakmica

On je prototip šestice koju trebamo i koju želimo - rekao je Bjelica

Darko Nejašmić priključio se pripremama Osijeka, a po dolasku u Sv. Martin na Muri je kazao:

- Drago mi je što sam došao i što su me momci dobro prihvatili. Jedva čekam odraditi prve treninge u novoj sredini. Gladan sam treninga i svega. Želim zahvaliti treneru Bjelici što me doveo i dakako da sam željan novog dokazivanja. Naravno da sam itekako motiviran, željan i treninga i utakmica. Jedva čekam prvu priliku da se krenem dokazivati kako bih uhvatio onaj pravi ritam. Naravno, tu sam da pomognem momčadi da budem jedan kotačić u njoj i da svi zajedno budemo što bolji. Želim biti dio ekipe kako bi ona bila što uspješnija. I to je to, za početak - kazao je Nejašmić za službenu stranicu Osijeka.

Trener Nenad Bjelica je rekao:

Jako smo sretni što smo uspjeli dovesti Darka koji je prototip šestice koju trebamo i koju želimo. Mlad je dečko, međutim bez obzira na to što ima samo 22 godine dobro je poznat široj javnosti kroz svoje igre u Hajduku i mladoj reprezentaciji. Istina je da zadnjih mjeseci nije igrao koliko je očekivao i mi smo tu da mu pomognemo da se vrati u ritam u kojem je igrao prethodnih sezona. On ima kvalitetu za to i veliku želju, što je vrlo važno. Osim toga, nije dvojio ni sekunde kada mu je došla naša ponuda tako da je sve ostalo bio samo stvar formalnosti.

Još je kazao:

- Nakon ove lošije epizode u Hajduku posljednjih mjeseci on želi svima pokazati da je vrijedan i kvalitetan igrač. Mi smo, također, dobra platforma za jednog takvog igrača, vjerujem da ćemo iz njega uspjeti izvući maksimum i to je naš cilj. Naravno, mora ga poslužiti zdravlje jer kod njega rad nije upitan, kao ni nogometna kvaliteta tako da vjerujem da ćemo ga zajedničkim snagama dovesti na potrebnu razinu. Dakako, vjerujem da će i Darko pomoći našoj momčadi koliko god može.


Vaša reakcija na temu