Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka NEMA STEČAJA Popravni za KK Split

NEMA STEČAJA Popravni za KK Split

Podsjetimo, na prošloj sjednici dogodio se hladan tuš

Pred splitskim gradskim vijećnicima opet će doći rasprava o budućnosti košarkaškog kluba Split i iznosa od sedam milijuna kuna koliko iz gradskog proračuna ide prema Gripama. Grad Split je 14. rujna zaprimio zamolbu direktora Ede Blaževića i Nadzornog odbora 'žutih' za zaključenjem ugovora o ulaganju u KK Split za razdoblje od 2022. do 2023. godine. 

Tim ugovorom bi se definirao nastavak potpore omladinskoj školi kluba i ulaganje u klupsko poslovanje kroz dokapitalizaciju i to na način da grad osigura godišnji iznos od sedam milijuna kuna. Od toga bi četiri milijuna kuna išlo za sufinanciranje rada omladinske škole kluba, a tri milijuna kuna za poslovanje kluba kroz dokapitalizaciju. 

Podsjetimo, na prošloj sjednici dogodio se hladan tuš kada su splitski parlamentarci uskratili financiranje klubu. Iako je bilo govora o stečaju bilo je jasno kako će KK Split opet doći na dnevni red. U međuvremenu je gradonačelnik Ivica Puljak 'žutima' dodijelio nešto manje od milijun kuna. Riječ je o cifri s kojom gradonačelnik može raspolagati bez ovlaštenja Gradskog vijeća.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare