Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NENAD BJELICA: Očekivali smo ovakav kriterij suđenja!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

NENAD BJELICA: Očekivali smo ovakav kriterij suđenja!

'Na terenu smo bili kao mali miševi'

Nenad Bjelica bio je razočaran nakon poraza na Rujevici od Rijeke (3:1). 

- Čestitao bih Rijeci. Bili su bolja momčad. Očekivali smo ovakav kriterij suđenja. Prvi gol za mene nije bio baš čist, ali jako se teško izvlačiti na nešto. Odigrali smo sramotno prvo poluvrijeme. Jedna šansa nije iskorištena. Idemo dalje. Misterij mi je naše izdanje u prvom dijelu. U svlačionici smo djelovali nabrijano, a na terenu smo bili kao mali miševi. Jako sam razočaran. Rijeka ima visoku kvalitetu u napadu, postižu dosta pogodaka - rekao je Bjelica, a zatim dodao:

- Bilo je trenutaka u sezoni kada smo ovisili i kad nismo ovisili o sebi. Pripremit ćemo se za Istru i nadam se uzeti nova tri boda. 

Vaša reakcija na temu