Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NENAD BJELICA: Trebaju nam puno jače strukture kluba u borbi koju imamo!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

NENAD BJELICA: Trebaju nam puno jače strukture kluba u borbi koju imamo!

'Na vlasnicima je da vide što i kako dalje'

Četiri su kola ostala do kraja HNL-a. Osijek je trenutno na drugom mjestu s pet bodova manje od vodećeg Dinama i jednim više od trećeplasiranog Hajduka. U nedjelju (17 sati) u Gradski vrt stiže Istra. 

- Nakon analize koju smo odradili u utorak, mogu biti zadovoljan ovim tjednom. Mjesto i vrijeme kada treba pokazati dobru formu je nedjelja. Nadam se da ćemo biti puno bolji nego protiv Rijeke od koje smo zasluženo poraženi - rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica, a zatim dodao:

- Odgovorno sam preuzeo glavnu ulogu u sportskom dijelu vođenja kluba. Na vlasnicima je da vide što i kako dalje, da mi možemo biti u pravom smislu riječi. Strukture kluba bi mogle biti puno jače u borbi koju imamo s puno jačim protivnikom od sebe u svakom smislu. U idealnom sustavu, idealni trener, ekipa, navijači, mediji, opet imamo manjak 40-45 milijuna u budžetu. Morali bi biti perfektni i živjeti svi kao jedan da bi se mogli pošteno pohrvati s moćnijima od sebe. Predsjednik kluba zna moje mišljenje. Očekujem reakciju odgovornih ljudi. Obavio sam razgovor u utorak s predsjednikom. To je interes NK Osijeka i vlasnika koji ulažu velike novce. Njima je u interesu da klub bude posložen kako treba. 

Vaša reakcija na temu