Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NENAD BJELICA: Veseli nas činjenica da nas Slaven Bilić vidi kao ozbiljnog kandidata za naslov prvaka!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

NENAD BJELICA: Veseli nas činjenica da nas Slaven Bilić vidi kao ozbiljnog kandidata za naslov prvaka!

'Sami sebi stvaramo pritisak'

U 31. kolu HNL-a Osijek u subotu (17.05 sati) u Gradskom vrtu dočekuje Hrvatski dragovoljac.

- I dalje nemamo na raspolaganju Jugovića i Škorića. Mijo Caktaš ima kartone. Svi ostali igrači su na raspolaganju. Dobro smo radili ovaj tjedan i spremni dočekujemo utakmicu - rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica, a zatim dodao:

- Sami sebi stvaramo pritisak. Favoriti smo, ali igramo protiv momčadi koja je u zadnjih nekoliko utakmica pokazala dobru energiju. Bili su konkurentni Dinamu, Lokomotivi...Sigurno nas čeka tvrd orah. Potpuno su druga momčad u odnosu na jesen, s novim trenerom. Vjerujem da ćemo doći do nova tri boda. U fokusu nam je samo Dragovoljac i ne želimo se zamarati onim što dolazi iza toga.

Dotakao se Bjelica i analize Slavena Bilića u utrci za naslovom prvaka. Bilić je komentirao da Osijek igra visokim intenzitetom tijekom cijele sezone i da su igrači stalno 'u crvenom'.  

- Imamo 25 igrača. Vjerujem da će tako biti i do kraja. Ekipa je dobro pripremljena. Veseli nas analiza u kojem nas stavlja u ozbiljnog kandidata za naslov. 

Vaša reakcija na temu