Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka NEOBIČAN RASPLET: Iskusni čuvar mreže će u nastavku sezone braniti za Uskok i Vrgorac!

NEOBIČAN RASPLET: Iskusni čuvar mreže će u nastavku sezone braniti za Uskok i Vrgorac!

Nikako ne mogu dati manje Vrgorcu nego Uskoku - kaže Odža

Iskusni 35-godišnji vratar Marko Odža vraća se u matični Uskok nakon šest mjeseci pauze koje je proveo na parketu u dresu MNK Vrgorca. 

Odža će ove jeseni braniti boje oba kluba, na zelenom travnjaku bit će vratar svoga Uskoka u kojemu je proveo gotovo cijelu karijeru (bio je i vratar Croatie Z., Zagore i Zmaja), dok će u dvoranama diljem Hrvatske bit zadnja prepreka za protivnike MNK Vrgorca.

- Uskok je moja prva sportska ljubav, za njega ću sve dati, ali proteklih šest mjeseci sam proveo predivno vrijeme u Vrgorcu. Taj klub je ostavio trag na meni, podsjeća me na Uskok, mala sredina gdje svi žive za taj klub i nikako ne mogu dati manje Vrgorcu nego Uskoku. Ljudi u Vrgorcu žive futsal sto posto i svakako mi je jako važno da nastavim s dobrim igrama na vratima Vrgorca.

Uskok nije najbolje krenuo u sezonu, nije ni sjena one uspješne ekipe iz prošle sezone:

- Želim da se pomakne na bolje, nije dobro, imamo ekipu koja je čak bolja nego lani na nekim pozicijama, mislim da nije realno mjesto na tablici, očekujem da iz kola u kolo budemo bolji i da će to s vremenom doći sve na svoje, da će Uskok opet zaploviti mirnim vodama 3. HNL jug. Ne može jedan igrač sve promijeniti sam, tako ne mogu ni ja, ali se nadam da ću osim na terenu pridonijeti i boljoj atmosferi u radu sa suigračima, pozitivna atmosfera sigurno može pomoći svima.

Vaša reakcija na temu